“Ik hoorde via een kennis over de BVK-methode, toen heb ik Peter Lauteslager opgebeld en hij heeft mij veel nuttige tips gegeven en doorverwezen naar een door hem opgeleide fysiotherapeut. Vervolgens zijn mijn zoon en ik met veel plezier en succes aan de slag gegaan.”

een ouder

Behandeling van uw kind

U speelt als ouder een grote rol in de motorische ontwikkeling van uw kind. Het is belangrijk dat u uw kind tijdens spel en verzorging regelmatig stimuleert. Tijdens BVK-behandelingen leert u hoe u dat kunt doen. Bovendien ontdekt u wat de specifieke motorische problemen van uw kind zijn en gaat u gedurende de behandeling steeds beter zien hoe uw eigen kind zich ontwikkelt.

De fysiotherapeut stemt de behandeling af op de specifieke situatie van uw kind, maar ook op die van u als ouder. De manier en het moment van stimuleren moet passen bij het ritme, de woonomgeving en de samenstelling van uw gezin. Alleen dan bent u als ouder in staat uw kind regelmatig te stimuleren. En dat geeft de meeste kans op resultaat.

Indien u interesse heeft in de BVK-methode en behandelingsmogelijkheden voor uw kind, dan kunt u doorverwezen worden naar een fysiotherapeut bij u in de omgeving die door Peter Lauteslager geschoold is.

Contact